Despre noi

Firma Nature’s Sense a fost creata in anul 2014, orientata catre ambalarea in sistem de private label, catre firme din Uniunea Europeana, de nuci, seminte si fructe uscate. Odata cu extinderea gamei de produse, s-a dezvoltat si brandul la nivel national, logistica fiind asigurata prin curierat rapid la nivelul intregii tari.

Nature’s Sense a pus tot timpul calitatea pe primul loc, avand implementat un sistem HACCP si certificari pentru produsele ecologice. Ambalarea produselor are loc in judetul Cluj, localitatea Gilau, la fel si partea de logistica. Tot aici are loc si productia de nuci coapte, un signature item al brandului, facute dupa o retata proprie, iar mai nou si productia de unturi din nuci 100% naturale.

Principalii clienti ai firmei Nature’s Sense sunt farmaciile, magazinele naturiste, bacaniile, magazinele alimentare si restaurantele raw-vegane. De asemenea avem multe colaborari pe partea de private label, (ambalaj personalizat), la nivel national cu diferite lanturi de magazine sau farmacii.