Informatii livrare

Costul transportului
 
- transportul este gratuit la comenzi ce depășesc 170 lei  TVA inclus.
- în cazul in care comandă d-voastră este mai mică de 170 TVA inclus , se percepe o taxă unică de 17.9 ron, indiferent de greutatea coletului d-voastră. 
- transportul este oferit la nivel national 

 

Firma de transport (de curierat)

-transportul se realizează prin serviciul de curierat rapid al firmei dsc express logistic srl.  Această firmă are acoperire naţională, cu sedii în fiecare judeţ.
Marfa va fi livrată la dvs. De un agent dsc express logistic srl din judeţul dvs.

-in cazul in care sesizati lipsuri in continutul marfii, iar cutia pare a nu fi sigilata, va rugam sa faceti un proces verbal impreuna cu agentul de la curier, sa faceti poze coletului si sa ne trimiteti o sesisare, pentru a rezolva situatia.
-pentru a urmari coletul intrati pe site-ul
www.curierdragonstar.ro si introduceti nr-ul de awb in sectiunea ‘CAUTA EXPEDITIE’. Pentru a intra in posesia nr-ul de awb, va rugam sa ne dati un mail.
 
Termenul de livrare
 
-de obicei curierul ridică expedierile în jurul orei 14.00 de la depozitul nostru. Coletele ajung la destinaţie în 24-48h.
 
Plata mărfii

-preţul produselor afişat pe site este în lei (ron), fiind de asemenea si prețul final.
-dacă la confirmarea comenzii se stabileşte un cost al transportului, aceasta va fi prezent pe factura emisă de noi.

-contravaloarea mărfii se poate efectua la curier prin numerar, ordin de plată, sau prin plată online cu cardul direct pe site-ul nostru, fiind acceptate următoarele carduri : visa, mastercard, visa electron, maestro. Plățile sunt procesate prin netopia payments, www.mobilpay.ro. În cazul în care se obtează pentru plata numerar la curier, agentul va emite o chitanţă, pe care o veţi putea ataşa facturii emise de noi.

-CT international spedition srl nu este responsabilă de eventualele întârzieri datorate transportatorului. În procesul de livrare, clientul este responsabil de datele de livrare si de contact menționate să fie corecte

- CT international spedition srl, nu poate garanta disponibilitatea tuturor produselor afișate; în cazul în care un produs nu mai este disponibil, firma va contacta și informa clientul asupra situației.